OBAVJEŠTENJA I NOVOSTI

Poštovani gosp. Fatić,

Nakon što su se impresije sa seminara sudaca i delegata-kontrolora suđenja OS Federacije BiH, održanog u Čitluku proteklog vikenda, slegle još više sam postao svjestan kvalitete cjelokupnog događaja. Prvenstveno se kvaliteta ogleda u ozbiljnosti pristupa svih učesnika seminaru (od najmlađih do najstarijih), a potom u pripremi i provedbi kako interesantnih i kvalitetnih tema koje su obrađivane tako i tehničke podrške u kompletnoj realizaciji. Zaista, za svaku pohvalu.

Izražavam još jednom svoju iskrenu zahvalnost Vama osobno i gosp. Milošu Jelčiću na upućenom pozivu i mogućnosti razmjene svojih iskustava s iskustvima vaših kolegica i kolega, a posebno na istovremenom stjecanju novih saznanja i iskustava kako u organizaciji samog seminara i što je još važnije u organizaciji odbojkaških natjecanja na razini OS BiH i OS Federacije BiH. Tu moram spomenuti i zahvaliti se kolegi Zdravku Jakiši koji je odigrao vrlo značajnu ulogu veznog igrača u svezi moje pripreme i dolaska na seminar. Koristim priliku još jednom zahvaliti se na pruženom gostoprimstvu i vrlo ugodnom druženju i vremenu provedenom s Vama, Vašim najbližim suradnicima i ostalim kolegicama i kolegama.

Stečena znanja i iskustva s ovog seminara detaljno će prenijeti članovima Odbora za suđenje HOS-a (po pitanju problematike uz suce i delegate) i nadležnim osobama u uredu HOS-a (po pitanju organizacije odbojkaških natjecanja na nacionalnoj razini u RH), te kao okorjeli optimista vjerujem da će moje sugestije i prijedlozi pasti na plodno tlo.

Na kraju želim Vama osobno puno uspjeha na privatnom i poslovnom planu, a članovima Vaših saveza mnogo sportskih uspjeha na državnoj i međunarodnoj razini.

Sa poštovanjem,

Ante Matijaca